Didrik Mogensen
Spesialist i muskel- og skjelettfysioterapi

Didrik Mogensen er spesialist i muskel- og skjelettfysioterapi med utdanning fra Nederland. Han har videreutdanning i ultralyddiagnostikk og injeksjonsterapi og bruker dette daglig i klinikken for å stille presis diagnose og gi effektive behandlingstiltak. Han har flere års erfaring fra privat praksis ved Helsehuset Greåker. Diagnostisk ultralyd brukes for å bekrefte diagnoser, omfang av skade og måle progresjon, samt ved ultralydveiledede injeksjoner og prosedyrer.

Didrik bruker injeksjonsterapi til å behandle sene-og leddlidelser, der konservativ behandling trenger et lite løft for å komme i mål.

Han benytter blodplateinjeksjoner (PRP – Plateberiket blod plasma) til å behandle senelidelser og leddslitasje. Kortison og Hyaluronsyre injeksjoner benytter han til å behandle uhensiktsmessige/skadelige betennelser i ledd og slimposer.

Didrik bruker manuell fysioterapi så vel som individuelt tilpasset rehabilitering i behandlingen av muskel-og skjelettlidelser.

Han har jobbet tverrfaglig og utfører utredninger for henvisende terapeuter, samt bistår med behandling som ikke-henvisende behandler har muligheten til.

Etter vurdering/tiltak blir pasienten sendt tilbake til sin opprinnelige behandler med epikrise og vurdering av videre tiltak.

Han jobber også med arbeidsplassvurdering og ergonomiske tilpasninger og veileder og instruerer i riktig ergonomi ved kontorarbeid.

Bestill time på nett!
Enkelt, raskt og trygt.