Informasjon om cookies

Vi bruker informasjonskapsler (”cookies”) for å analysere det generelle brukermønsteret på faustmedisinskesenter.no.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin. Filene kan kun leses av faustmedisinskesenter.no og brukeren selv, og benyttes for eksempel for å se om brukeren har besøkt nettstedet tidligere, tidspunktet for besøket samt hvilket nettsted brukeren kom fra.

FAUST MEDISINSKE SENTER benytter informasjonskapsler for å forbedre faustmedisinskesenter.no.

Du kan hindre at informasjonskapsler lagres på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren.

Nyhetsbrev:

Informasjonen vil ikke brukes til noe annet enn utsending av e-post, og utleveres ikke til tredjeparter. E-postadressen lagres i en egen database hos nyhetsbrevsleverandøren MailChimp, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet.

Analyseverktøy for webstatistikk

FAUST MEDISINSKE SENTER bruker analyseverktøyet Google Analytics for å samle og vurdere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet. Google Analytics bruker informasjonskapsler.

Som behandlingsansvarlig for faustmedisinskesenter.no, er det FAUST MEDISINSKE SENTER som bestemmer hvilke opplysninger Google kan innhente om bruken av nettstedet. Google Analytics mottar bare generell webstatistikk, som for eksempel nettlesertype, tidspunkt, språk og hvilken nettside brukeren kom fra.

Mottatte opplysninger er underlagt Google sine retningslinjer for personvern (eksternt nettsted).