Medlemskveld med Cardio Club Fredrikstad

Tirsdag 21/5 var vi så heldige å få være med på medlemskveld med Cardio Club Fredrikstad!

Kardiolog Kjell Ingar Pettersen holdt foredrag om medisiner og viktigheten av trening for hjertepasienter. Sykepleier Lise Marie Storeli fikk fortalt om senteret vårt, og hvilke tilbud vi har innen kardiologi. Vi ble utrolig godt mottatt, og alle var engasjerte, stilte spørsmål og var nysgjerrige på oss.

Og for en samling herlige mennesker! Det finnes virkelig ingen bedre måte å avslutte en arbeidsdag på enn å få være sammen med en så fantastisk, positiv og sprudlende gjeng!

Cardio Club er en klubb for personer som har en etablert hjertesykdom. Her kan medlemmene møtes til trening 4 faste dager i uken, og i tillegg arrangerer de undervisning og andre sosiale aktiviteter for medlemmene sine. Det er fysioterapeuter fra Kalnes som leder treningene for dem på Friskis&Svettis. Denne gjengen har virkelig forstått viktigheten av forebyggende, ikke-medikamentell behandling!

Vi håper å være en god støttespiller og samarbeidspartner for denne gjengen, og vi gleder oss allerede til neste gang vi sees!